Van vrijdag 16 tot en met zondag 18 juni 2017      GRATIS TOEGANG

Support u het Havikconcert ook?
 

Voor de organisatie van het Havikconcert is de stichting afhankelijk van de giften van vrienden en sponsoren. Als u het Havikconcert ook een warm hart toedraagt, dan vragen wij u vriend of sponsor te worden van het Havikconcert. Hiermee ondersteunt u financieel dit jaarlijkse evenement en draagt u bij aan de professionalisering en continuïteit van het festival. Dat kan op verschillende manieren:

A. voor slechts € 25 per jaar bent u al vriend van het Havikconcert
B. voor € 50 zie A. en u ontvangt vooraf het programmaboekje
C. voor € 100 zie B. en u wordt desgewenst vermeld op de site
D. voor €250 zie C. en uw naam/logo wordt vermeld in het programmaboekje
E. voor €750 zie D. en u kunt een advertentie plaatsen in het programmaboekje
 
In overleg zijn er uiteraard andere sponsormogelijkheden, zoals sponsoring van de overbrugging of het podium, de zitplaatsen, etc... Uw logo zouden we dan kunnen plaatsen middels een banner op de tent of de brug! We zijn nog op zoek naar een hoofdsponsor!
 
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Marc van Santvoort (penningmeester): 06-53772336.
 
U kunt uw bijdrage overmaken op rekeningnummer IBAN NL56 RABO 0308 9267 81 t.n.v. Stichting Havikconcert, Amersfoort onder vermelding van naam en adres. Stichting Havikconcert heeft de ANBI-status.
 
ANBI FC blauw